Dėl daugiabutyje jungtinės veiklos įstatymų


Parašų: 5
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Vilija Stirbytė
  • Adresuota: Seimas išleido netinkamus įstatymus.
  • Parašai renkami iki: 2024-06-30
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Vadovaujantis LR Civilinio kodekso 4.75 straipsnio 1 dalimi bendrosios dalinės nuosavybės. Sprendimams priimti užtenka lemia 51 proc.gyventojų o kiti savininkai galima sakyti nurašyti. Viskas vyksta žodžiu o ne aiškiai surašytu raštu.Ir įsisuki į karuselę ir niekas pasidaro nebeaišku. Kaip toks įstatymas tai viską vagia iš eilės. Gaunasi sukčiaujami visi valstybiniai ir nevalstybiniai mokesčiai. Nėra jokių dokumentų kas atlieka darbus, žalos atlyginimo pateikimas neegzistuoja, mokėjimo už kvadratūra, neaiškios naudojamos medžiagos- pasenusios, vogtos, netinkamos ir ttt. Nemokami pinigai nei į paprastą nei PVM sąskaitą, nei čekių su parašu vardu ir pavarde. Kaip stipriai skiriasi kvadratūra tai kviečiasi kaimynai savo pažįstamus darbuotojus tai jie sau atlieka darbus ir bendrai o paskui ateina pas kaimyną paprašyti pinigų į rankas už bendro naudojimo plotą ir net ne pagal kvadratūra o po lygiai ir į rankas pinigus.Trumpai sakant, turto vogimas pvz mano buto su rūsio kvadratūra 63 kv. o kaimyno buto su rūsio kvadratūra 143kv kitų mažiau. Puse jau nuvogta ir liko nedaug nuvogti. Tokioje situacijoje esi visiškai nesaugus tavo givybė ir turtas. Sprendžia tokias nesąmonės tik teismas. Savininko noras jokios teisinės galios neturi nei raštu nei žodžiu nei su kaimynais nei su valdžios įstaigomis. Aš net nepasirašius jungtinės veiklos o esu įtraukta į tokias machinacijas daugiabutyje. Ėsmėje valdžia pardavė žemę pagal buto plotą, bet nesutvarkė rūsio bendro ploto pagal buto plotą. Tai yra neįteisino, nes mano dokumentuose tik žodis YRA kas liečia rūsio patalpas. Registrų centras atsakė, jog niekas nenusipirko rūsio. Kaimynai sako, jog nusipirko rūsio patalpas. Tai kodėl neįteisina valdžia pagal buto plotą rūsio. Čia aš įtariu slaptus dvigubus dokumentus. Gaunasi visokie nesibaigiantys sukčiavimai ir tęsiasi iki begalybės. Aš turiu 10kv o kaimynas 70kv rūsio ploto. Sukčiaujama žemės, turto, remontų mokesčiai ir vagiamas savininko slapta turtas.Aš noriu viską sutvarkyti dokumentais o to neįmanoma padaryti, nes turiu susitarti su kaimynais arba kreiptis į teismą. Ką tartis nesuprantu? Atiduoti savo turtą už ačiū kaimynui ir dar pačiai išlaikyti cha cha. Juk mokama viskas ne pagal kvadratūra. Man jokios naudos realios nėra ir esi visiškai beteisis. Kitas kaimynas nori jungtinės veiklos o galbūt aš nenoriu, tai padaro valdžia per prievartą visiems savininkams jungtinę veiklą nors tu esi nepasirašiusi tai yra nedavei sutikimo. Esi kiekviename žingsnyje kvailės vietoje ir amžinų ginčų. Vienintelis kelias tik teismas. Man nesuvokiama kodėl aš turiu kreiptis į teismą? Ir ką tas teismas padarys jeigu tokie išleisti įstatymai? Įstatymų tai nepakeis.

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime
# Vardas Komentaras
1 Jane
2024-04-02 / 14:14
Šitoje situacijoje nusavina turtą ir savininką padaro visiškai beteisiu. Kitaip pasakius slapta vagiamas turtas ir mokesčiai be savininko sutikimo.