Sutikimas su ūkine veikla Pagirių kaime, Kauno rajone


Parašų: 0


  • Autorius: Tomas Bodrijė
  • Adresuota: Garliavos apylinkių gyventojai
  • Kategorija: Ekonomika ir verslas

Mes, žemiau pasirašę Lietuvos Respublikos gyventojai, susipažinę su planuojamos ūkinės veiklos (šachtų tipo kasyklos anhidrito telkinio su antžeminiais sandėliais, krovos aikštele, administraciniu pastatu ir geležinkelio atšakos įrengimu) Pagirių kaime, Kauno rajone, UAB ,,Margasmiltė“ valdomame sklype, dokumentacija, neprieštaraujame ir sutinkame, kad jame būtų vykdoma minėta veikla.
Numatomo projekto įgyvendinimas labai reikalingas dabartinėje ekonominėje situacijoje, nes iš dokumentacijos matosi, kad pastačius šachtą, iškasus anhidrito žaliavą, dalį jos galima būtų perdirbti vietoje (Lietuvoje), neišvežant į užsienį. Atsigautų ne tik Garliavos apylinkių seniūnijos darbo rinka, bet ir Kauno miesto bei Lietuvos Respublikos lengvosios pramonės gamyklos. Vien šachtoje bus įdarbinta apie 700 šimtai žmonių, kas rodo, kad tai labai svarbu ne tik vietos gyventojams, bet ir visai Lietuvai. Įgyvendinus projektą galima lauki ne mažiau kaip 1500 naujų darbo vietų.
Manome, kad vykdomas būsimas projektas visiškai saugus visuomenės sveikatos atžvilgiu, atitinka visus reikalavimus, neprieštarauja jokiems teisės aktams bei reglamentams.

Norintiems gauti daugiau informacijos, prašome rašyti el. paštu [email protected] arba skambinti +370 610 04323.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas