asmens duomenų apsaugos įstatymo taikymo pakeitimo


Parašų: 0


  • Autorius: S. Varnaitė
  • Adresuota: Vytenio 1, Vilnius
  • Kategorija: Žmogaus teisės

Prieš Valstybinius nusikaltimus, L R Piliečio žmogaus, nenusikaltusio valstybei, netremto ir dar neteisto asmens šantaža ir šmeižtą SSSR/LTSR laikotarpio medicinos duomenimis, neteisingų asmens duomenų sunaikinimą:

Lietuvoje Kauno apskrities viršininko/ės administracijoje ir savivaldybės administracijoje medicinos tarnybose nuo 1992 m. šantažuojami nekalti žmonės dėl asmeninių ir/ar viešūjų interesų, dar žiauru, kad asmens šantažui yra išnaudojama Kauno centro policijos v-ko R. Žakelio, I. Supranenkos, R. Baltaševičiaus, Ozbino, A. Kečiorienės ir kitų policijos komisarų neteisėtai ir valstybės saugumo departamento apygardos skyriaus v-ko V. Vaškio, saugumo agento D. Pravdinsko rašytinomis neteisėtomis užklausomis sveikatos apsaugos sistemoje, minsterijos vice ministro nurodymu ir/ar įtakoje, šantažas darbovietėse, sovietiniais saugumo įtakoje surašytais duomenimis, jie paskleidžia informaciją visuomenėje, seką gatvėse, parduotuvėse kitose viešose vietose kol žmogus nusikalstą arba pas juos ateiną aiškintis, nes pamano, kad jį nori nužudyti ar kitaip pakenkti privataus žmogaus dabartyje ir ateityje.
Tarptautinė pagalba peticijoje prieš asmens duomenų viešinimą numato baudžiamasiais bausmes pareigūnams ir likvidavimą neteisingų asmens duomenų, kuris yra vienintelis būdas pasiekti, kad Lietuvos valdžia tikrai saugotų žmonių teises ir uždraustų žmogaus šantažą neteisngais asmens duomenimis ir žmonių žudynes Kaune/Lietuvoje.