NELEISKIME ATIMTI IŠ VAIKŲ GALIMYBĖS SPORTUOTI!


Parašų: 0


  • Autorius: D.Jonaitienė
  • Adresuota: Vilniaus m. Savivaldybė, Vilniaus m. meras, LR Prezidentas, LR Vyriausybė
  • Kategorija: Sportas

[b]NELEISKIME ATIMTI IŠ VAIKŲ GALIMYBĖS SPORTUOTI!

Vilniaus miesto savivaldybės Taryboje bus svarstomas klausimas dėl beisbolo stadiono įrengimo ir teritorijos sutvarkymo Vilniuje, Žirmūnuose šalia Valakupių tilto.

Beisbolą žaidžiantiems vaikams tai gyvybiškai svarbus klausimas, nes dabar berniukai ir mergaites sportuoja laikinoje, beisbolui žaisti nepritaikytoje aikštelėje - tiesiog pievoje. O artimiausiu metu ir jos nebeturės, nes bus pradėti statybos darbai.

Lietuvoje beisbolą sportuoja keli šimtai vaikų. Yra komandos Vilniuje, Kaune, Radviliškyje, Utenoje, Rukloje, Druskininkuose. Praėjusiais metais Lietuvos vaikų rinktinė tapo Europos berniukų čempionato bronzos medalių laimėtojais, Vilniaus vaikai tapo Lietuvos čempionais, laimėjo ne vieną tarptautinį turnyrą. Šiemet vaikai dalyvavo Pasaulio vaikų iki 12 metų beisbolo čempionate Taivanyje ir atstovavo Lietuvą.

[b]Už Lietuvos vardo garsinimą vaikai buvo pagerbti Vilniaus miesto savivaldybėje.

[b]NELEISKIME ATIMTI IŠ VAIKŲ GALIMYBĖS SPORTUOTI IR GARSINTI LIETUVĄ!

[b]Mes, žemiau pasirašę, prašome Vilniaus miesto savivaldybės Tarybos patvirtinti beisbolo stadiono įrengimo ir teritorijos sutvarkymo detalųjį planą Kareivių gatvėje šalia Valakupių tilto: