Prieš Google visuotinį nepriklausomų šalių skanavimą


Parašų: 0


  • Autorius: Romas Tamulis
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos seimas
  • Kategorija: Žmogaus teisės

Prašome gerb. seimo narių "parodyti savo stuburą" ir uždrausti visagalei bendrovei Google skanuoti mūsų šalies - Lietuvos gatves, kaip tai padaryta su daugeliu šalių. Visų pirma, kiekvieną kampelį perkėlus į virtualią erdvę, nukenčia mūsų šalies turizmas. Taip pat nereikia jokių išvedžiojimų, kad neva tai "madinga" , per ką ir bando sužaisti šios didžiosios korporacijos, kelis kart turtingesnės už tokias šalis kaip mūsų Lietuva.
Turime suprasti, jog ta pati Google yra numačiusi savo strategiją dvidešimčiai metų į priekį. Vienintelė naudos gavėja nuo gatvių, ištisų miestų, šalių skanavimo turės tik ji pati.
Nežiūrėkime visuomet į kitas europos valstybes kaip į pavizdį, nes ir taip aišku, kad daugelį dabar priimtų sprendimų/leidimų pakeis ir ji.
Būkime tie, kurie mato ir supranta kur reikia priešintis. Jei jau parsiduodame, tai parsiduokime brangiai, jei toks Google nori fotografuoti (įžuliai) skanuoti mūsų šalį kaip šeimininkai, tegul pvz. sumoka už tai 1 proc. savo vertės. Žinoma tai Utopija.
Gerb. LR Respublikos seimo nariai, prašome į šią užmaskuotą problemą pažiūrėti kategoriškai ir neleisti kaip savo kieme šeimininkauti korporacijoms.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas