Naudotų automobilių prekyba Lietuvoje (fūristų apgaulės)


Parašų: 0


  • Autorius: Lietuvos Pilietis
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos Seimas, Lietuvos Respublikos Vyriausybė, Lietuvos Respublikos Prezidentūra
  • Kategorija: Kita

Naudotų automobilių prekyba Lietuvoje. KAIP NELIKTI KVAILIO VIETOJE PERKANT NAUDOTĄ AUTOMOBILĮ? Keisti įstatymus, griežtinti baudas ir stiprinti perpardavinėtojų veiklos priežiūrą!


Pasirašyk peticiją, tai gali būti visko pradžia!


Ridos atsukimas, skendusių ar sumaitotų automobilių sulipdymas ir pardavimas kaip naujo. Su tuo susiduriame ir to bijome kiekvieną kartą prieš pirkdami automobilį. Tai kas užsienyje veikia, Lietuvoje yra laukiniai vakarai. Lietuvoje dažnai fūristai suvirina automobilį iš kelių sudaužytų automobilių, atsuka spidometrą iki padorios ribos ir parduoda kaip mažai naudotą, nedaužtą, vieno šeimininko ir dar su aptarnavimo servise knygele (kurios irgi yra klastojamos).

Prisidėk ir pasirašyk prie šios peticijos! Jei valdžia nesugeba ar nenori, tebūnie tai pirmas mūsų - visuomenės - žingsnis link to, kad ir į Lietuvą ateitų tvarka, kaip tai seniausiai yra užsienyje.


Peticijos tikslas: parodyti mūsų valdžiai, kad mums atsibodo būti išdūrinėjamiems nesąžiningų pardavėjų ir reikia imtis veiksmų, kad mes sumokėję didelius pinigus nebūtume mulkinami. Kad mūsų perkami naudoti automobiliai nebūtų sulipdyti iš kelių sudaužytų, kad būtų griežtos baudos ir tikrinimai dėl ridos atsukimo ir t.t.

Pats laikas imtis veiksmo!

Prisidėk