Už draudžiančių sustoti ir stovėti kelio ženklų panaikinimą MKIC stovėjimo aikštelėje Vilniuje


Parašų: 336


  • Autorius: V. Ramanauskas
  • Adresuota: Kelių priežiūros tarnyba Vilniuje; Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos; Vilniaus miesto savivaldybė
  • Kategorija: Švietimas

2013 m. rudenį, Vilniuje esančioje Mokslinės komunikacijos ir informacijos centro (toliau - [b] MKIC [/b]) automobilių stovėjimo aikštelėje buvo pastatyti [b] sustoti ir stovėti draudžiantys kelio ženklai [/b] (draudžiantys statyti automobilius lygiagrečiai šaligatviui).
Kadangi MKIC automobilių stovejimo aikšelė ir taip nėra didelė, taip pat aiškiai nebuvo suplanuotas laisvų vietų skaičius pagal numatomą asmenų lankymąsi mokslinės komunikacijos ir informacijos centre, stovejimą draudžiantys ženklai dar labiau pablogina parkavimo situaciją.
Didelę dalį automobilių stovėjimo aikštelėje užima statybininkų automobiliai, kurie iš esmės ir yra nepatenkinti, kad MKIC lankytojų automobiliai parkuojami lygiagrečiai šaligatviui, o tai esą apsunkina galimybę pravažiuoti (manau, kad įvažiavimas į statybvietę taip pat turėtų būti atskiras - iš tiesų toks ir egzistuoja iš kitos pusės, tačiau dėl nežinomų priežasčių juo nėra naudojamasi). Tačiau [b] statybininkai nėra MKIC lankytojai [/b], todėl manau, kad jų automobiliai turi būti statomi kitur (statybvietėje), o ne MKIC automobilių stovėjimo aikštelėje.
Kadangi nuo Saulėtekio al. pusės apie 1/3 automobilių stovėjimo aikštelės užima studentų, gyvenančių bendrabučiuose, palikti automobiliai, todėl stovėti draudžiantys ženklai nėra adekvatus sprendimas spręsti parkavimo klausimą MKIC aikštelėje.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
6 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
7 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
8 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
9 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
10 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
11 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
12 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas