Naikinkime "našlių pensijas" !


Parašų: 1



au nebegaliu žiūrėti į senas barakudas, kurios tiesiog, tarp savų- bendraamžių, drasko, dar gyvus, pensijinio amžiaus vyrus.....
Dalyvavau per "visuotinį gyventojų surašymą", - surašinėtoju, vaikščiodamas per butus..... Kaip nustebau, kai iš pensijinio amžiaus senjorų, rasdavau tik moteris..... Vyrai, kaip nykstanti rūšis, pasirodydavo, tik, vienas, iš 10, ar 15-os senjorų !?
Prisiminiau visas istorijas, dar nuo sovietmečio, mano kaimynų ir aplinkinių, kai senos "ste..rvos" užgrobdavo ir teisiškai įformindavo savo vardu, "NT ir kitą" turtą, kaip JOMS "paveldimą", po sutuoktinio mirties, už "neeilinius“ jų gabumus, aksčiau laiko išsiunčiant sutuoktinį anapilin !? Nuo tokios barakudos, nukentėjo ir mano kaimynas su broliu, kai jų našlys tėvas, vedė našlę- barakudą, užrašydamas po mirties visą NT savo sutuoktinei. Po pusmečio, sutuoktinis mįslingomis aplinkybėmis mirė, o 2 sūnūs, buvo išmesti į gatvę, iš privataus tėvų namo, be jokių kompensacijų...
Šitokios "šlervos" darbuojasi šiomis dienomis, kuo puikiausiai, nes niekas jų nebaudžia ir neieško žmogaus (vyro) mirties priežasties, dėl amžiaus, arba chroniškų ligų, kuriomis, dažnai sergama. Užtenka išimti pažymą iš šeimos gydytojo, kad sutuoktinis sirgo lėtinėmis ligomis (širdies nepakankamumas, hipertonija ir kt.) ir leidžiama velionį šarvoti, nedarant teismo medicininės ekspertizės ! Tam, nereikia sulaukti, net 70 metų, kai jokios pažymos tampa nereikalingos. Nuo šio amžiaus, skrodimas nebeatliekamas, dėl galimos (nunuodijimo) smurtinės mirties, nebent, būtų iškelta baudžiamoji byla!? Sovietmečiu, netgi baudžiamųjų bylų neiškeldavo, nes biurokratiniai valdininkai nenorėjo vargintis.... Mūsų dienomis, su mirusiais panašiai elgiamasi, nes valstybei naudinga nedaryti skrodimų, ekspertizių, naudinga ekonomiškai, turėti mažą senjorų skaičių, o ir teismai, prokuratūra, kalėjimai, yra perpildyti, perkrauti....
Panašiomis ir kitomis, "lengvinančiomis" aplinkybėmis sėkmingai naudojasi "senos barakudos" (ir ne tik jos), nuodijančios savo (laikinus) sutuoktinius ! Vienoms rūpi NT, santaupos, kitoms – „našlių pensijos“ !
Prisimenu straipsnį, bei TV reportažą, kai viena pensininkė iš Palangos, prašė išmaldos iš praeivių.... Kaimynė, praeidama pro šalį, paaukojo jai batoną, ....tai su šiuo batonu, gavo per galvą, su replika, kad ji ne ubagė, o renka pinigus, savo sūnelio "Mersedesui" !?
Kiek, tokių "grobuonių", renkančių Mersedesams, savo malonumams, ar žudančių, apvogiančių, patiklius vyrus, dėl NT, santaupų, yra ?!
Aš, tvirtinčiau, kad tokių "barakudų", be skrupulų, žudančių senjorus ir jaunesnius, yra labai daug, nes jos, dėl savo marazmo, ar įsitikinimų, kad nubaustos nebus, net nebesislepia! Jos, virtusios medžiotojomis- žvėrimis ! Neseniai važiuodamas visuomeniniu transportu, klausiausi „pasišnabždėjimų“, tarp, už manęs sėdinčių senių- barakudų.... Jos, neprigirdinčios, galvodamos, kad niekas jų negirdi, gana garsiai dalijosi senjorų nuodijimo subtilybėmis.... Viena, kitai pasakojo, kaip, su kuo, ji per 6 mėnesius, nunuodijo savo sutuoktinį ir dabar, jaučiasi be galo laiminga, turtinga, mylima savo vaikų ir anūkų, nes juos parėmusi finansiškai !?
LT Valstybė, tokias barakudas remia ir skatina, nes neteko dar girdėti, nuo sovietmečio, kad bent viena barakuda būtų nuteista ?!
Dar, nesu sulaukęs pensijinio amžiaus, tačiau, esu patyręs ant savo kailio nuodijimą, nes mano žmona - "Tipiška barakuda“, laukianti našlės pensijos, nelinkusi dalintis savo NT turtu, skyrybų atveju, o mano turtas, -jos prašvilptas Kazino įstaigose.... !
Naikinkime visas tas, marazminių senių, "Vyrų nuodijimo perspektyvas ir jų liguistas fantazijas, rengti vyrų medžioklės sezoną, ištisus metus" !!!
Įteisinkime privalomas senjorų „Teismo medicinos ekspertizes“, toksinių, nuodingų medžiagų paieškai, nepriklausomai nuo to, kokiame amžiuje būdamas, jis mirė. Pakeiskime įstatymus, kad tyčinę mirtį sukėlusiam asmeniui nebūtų taikomas „lengvinantis“ amžiaus cenzas !