Metas keisti direktorę


Parašų: 39


  • Autorius: S.
  • Adresuota: Kazlų Rūdos švietimo skyrius
  • Kategorija: Švietimas

Kazlų Rūdoje esančioje Kazio Griniaus gimnazijoje jau daug metų nesikeitė direktorė. Atrodo,nieko blogo tame nėra, tačiau esama direktorė ne tik nepadeda vystytis gimnazijai, bet ir žemina jos lygį priimdama naujus nutarimus, kuriems nepritaria nei vienas mokinys vietoj to, kad priimtų naujus mokytojus, kurie galėtų išleisti senuosius į jau užtarnautą pensiją.
Gimnazijos mokiniams į ekskursijas leidžiama vykti tik savaitgaliais arba atostogų dienomis, kas nėra teisinga, nes vargu ar muziejai dirbs savaitgaliais tiek, kad galėtum ne vieną aplankyti, o visi puikiai žino, baigę mokyklą patys į muziejus važiuoti laiko neras. Gimnazijoje vis rečiau vyksta kultūrinimuisi ar moksleivių pramogoms skirti renginiai, todėl kuo toliau, tuo mažiau gerų asociacijų jiems turi mokykla. Pagal naujas taisykles prastesni mokiniai yra laikinai perkeliami į kitas klases, nors nesunku suprasti, kad tai nepagerins jų pažymių ar tuo labiau lankomumo, moksleiviui nepatiks nauja aplinka, kiti bendraklasiai, net kiti mokytojai, todėl to laikotarpio metu jis suprasdamas, kad tai laikina, pasistengs išvengti to nelankydamas mokyklos.
Gimnazijos moksleiviai tiki, kad pasikeitus direktorei, gimnazijoje atsirastų daug pokyčių į gerą ir nesinorėtų mokslus baigti svetimuose miestuose.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
5 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
6 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas