Už TV projekto „Kadagys“ transliaciją


Parašų: 2


  • Autorius: Vytautas Butkus
  • Adresuota: UAB „Tele-3“ Kalvarijų g. 135, LT-08221 Vilnius
  • Kategorija: Žiniasklaida

Garsiai nuskambėjęs TV3 projektas „Kadagys“ staiga nutraukiamas be žmogiško kūrėjų paaiškinimo prisidengiant lakoniškais spaudos atstovų komentarais apie neva įvykdytą pagrindinę misiją.
Tai nėra gražu ir garbinga tiek prieš visus dalyvius, tiek prieš visą auditoriją. Šokėjai aukojo savo laisvalaikį, darbo ir studijų laiką, savaitgalius, atostogas ir kt., kad mums, žiūrovams, parodytų išties tai, ką turime gražiausio čia, Lietuvoje - tradicinius šokius. Mes, žiūrovai, savo ruožtu juos palaikėme ir džiaugėmės jų sukurta švente mums tiek prie televizorių ekranų, tiek Kauno sporto halėje. Ir dabar štai, tik įsivažiavus - skelbiamas finalas ir trumpinamas laidų skaičius. Ir visa tai daroma dalyvių sąskaita, neprisiimant kūrybinei komandai atsakomybės už tai, kad laidos patriotinis turinys buvo įvilktas į nesibaigiančius bereikšmius pokalbius, kurie užgoždavo šokius, dėl kurių ir įsijungėm televizorių. Net tie, kurie sakė jo nežiūri ilgus metus.

Taip, komercinė televizija yra verslas, o kur jis - ten svarbu pinigai ir jausmų nelieka. Bet ši peticija skirta pasirašyti tiems, kurie palaiko visus šokių kolektyvus, kurie džiugino mūsų akis. Ji skirta tiems, kurie nori pasakyti, kad mums reikia Jūsų ir mums reikia kokybiško turinio televizijoje, turinčio išliekamąją vertę.

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas