Valstybinio audito prašymas pilietės Reginos Gedvilienės ieškiniams, skundams ir byloms, susijusioms su dirbamo 30 metų sklypo nukėlimu į pelkę


Parašų: 199
Paramos: 30.00 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Vytautas Kalvaitis
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos Prezidentui, Lietuvos Respublikos Seimui, Lietuvos Respublikos Vyriausybei
  • Kategorija: Žmogaus teisės

Esmė : ūkininkės ieškovės Reginos Gedvilienės sklypas, kuris maitino jos 11 asmenų šeimą, 2015 m. po atlikto žemių konsolidavimo atiteko ūkininkui atsakovui Alvydui Blažinauskui, nustumiant į pelkę ieškovės naudmenas.

Siekiant atgauti jas, pilietė Regina Gedvilienė pradėjo ilgą teisminį kelią, tebesitęsiantį ir šiandien, kuriame vyko teisininkų ir valdininkų rankomis atliekamas dokumentu klastojimas, išvogimas, sunaikinimas, o paviešinus šitas galimai nusikalstamas veikas, prasidėjo tramdymas teismais dėl šmeižto.

Daugybinės teisminės išlaidos nuskurdino, per 7 metus atėmė daug dvasinių ir kūno jėgų, kai tuo tarpu teisininkai gauna valstybinius atlyginimus ir jų darbo kokybė nėra atskaitinga, kaip ir valstybės valdininkų.

Advokatų darbo efektyvumas yra niekinis, nutylint galimai nusikalstamas teisininkų ir valdininkų veikas, nors sumokėta daugybė tūkstančių eurų.

Pilietės Reginos Gedvilienės viešas prašymas skirti valstybinį auditą jos ieškiniams, skundams ir byloms yra kreipiamas į Lietuvos Respublikos Prezidentą, Lietuvos Respublikos Seimą, Lietuvos Respublikos Vyriausybę tam, kaip paskyrusiems prokurorus, teisėjus, taipogi priėmusiems valdininkus ir jų darbo nekontroliuojančius Lietuvos Respublikos Konstitucijos ir įstatymo raide – dokumentus klastoti, išvogti, sunaikinti yra įstatymiška Lietuvos Respublikoje ?

# Vardas Komentaras
1 Neskelbiama
2022-08-07 / 20:18
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
2 Neskelbiama
2022-07-29 / 22:14
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
3 Neskelbiama
2022-07-19 / 15:55
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas
4 Neskelbiama
2022-07-15 / 17:08
Šis įrašas yra nebeaktualus, todėl neberodomas