RAGINIMAS ATSISTATYDINTI APSIMELAVUSIAM KOMUNISTUI G. NAUSĖDAI


Parašų: 9
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.


Jeigu Gitanas Nausėda turi bent kažkiek sąžinės ir savigarbos, bei pagarbos ir atsakomybės prieš LR valstybę ir piliečius, tai jis nedelsiant PRIVALO ATSISTATYDINTI PATS !

Akivaizdu kad valstybę ir jos gyventojus apgavęs tipo prezidentas G. Nausėda, tyčia nuslėpė (tai grubus įstatymų pažeidimas) iki ir po prezidento rinkimų, savo anketoje Vyriausiajai Rinkimų Komisijai (VRK) ir visiems rinkėjams, nenurodęs kadaise priklausęs okupantų sovietinei komunistų partijai, vykdžiusiai represijas ir genocidą prieš Lietuvos Patriotus ir Valstybės Nepriklausomybę. Rinkiminėse VRK anketose kiekvienam kandidatui yra keliamas klausimas, ar šie dalyvauja ar yra buvę kokios nors politinės organizacijos nariai. Šių anketų duomenys viešai buvo rodomi internete dar iki rinkimų. G. Nausėda šią svarbią informaciją tyčia ir nusiklastamai nuslėpė nuo rinkėjų ir valstybės.

Daugybė informuotų žmonių viešai rašo, kad (1990 metais įsteigtas, 2008 m. parduotas Švedijos SEB) 'AB Vilniaus Bankas' (VB), buvo vadinamas slaptu sovietiniu KGB kapitalo banku, jamę "ekonomisto karjėrą" daug metų dirbdamas vykdė G. Nausėda. Tuos KGB sąsajų klausimus, jau taip pat nagrinėja žurnalistai ir įvairios LR/EU/NATO organizacijos.

P.S. Pagal LR Konstitucijos 86 str. Prezidento pašalinimo iš pareigų klausimą sprendžia Seimas apkaltos proceso tvarka. Bet neverta tikėtis iš dabartinio LR Seimo (kurio tipo pirmininkės, tėvas rusas Čmil buvęs KGB tarniukas), kad būtų inicijuota apkalta.