Leiskite vairuoti mašinas o ne šlamšta nuo 16 metų


Parašų: 3
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Edvinas Guseinovas
  • Adresuota: Vyriausybė
  • Kategorija: Kita

Egzistuoja tokios automobilių markės kaip Aixam, Belier, Ligier, Microcar, Chatenet ir kitos tokios panašios transporto priemonės kurias galima vairuoti nuo 15 metų kuriuos turi iki 4kw galios ir turiu sverti tam tikrą svori, bet dėl šito kenčia kokybė kuri tiesiog tragiška, nes dauguma iš ju pagaminta iš aliumininio rėmuo ir platikinio kėbulo kuris ne atitinka kasdieniniam naudojimui nes dauguma iš ju prateka pro duris dėl ko tampa ne patogu važiuoti per lietų. Bet yra dar daugumą ju minusų ir pirma tai kaina už kurią tu gauni ne patikrinta nieko ir per eismo įvykiu testus tie pasirodo itin tragiškai, ne juose nėra nei vienos oro pagalvės ir silpna platikini kėbulą.
Yra dar transporto priemonės nuo 16 metų bet jie iš savęs rodo toki pati mėšlo gabalą bet tik su galingėsniais varikliais ir leistinų projektinių greičių 70 kilometrų per valandą, bet tai ne pakeičia to, kad tai ta pati ne kokybišką konstrukcija.
Tema kuria noriu pasiūlyt tai normalius, paprastus ir kokybiškus automobilius kurie skirti kad važinėti visokiom oro sąlygom ir pasilikti komforte, bet pas šitas transporto priemonės žymiai daugiau kilovatų galios nei tuose kibiruose kurie vadinasi lengvieji keturračiai. Vieninteli ka noriu pasiūlyt tai ta kad Lietuvos vyriausybė išklausytų savo piliečius ir leistu vairuoti transporto priemones kokiuose ne daugiau nei 100 kilovatų galios, ir kuriuos projektiškai gerai sukonstruotos.