STOP priverstiniam senėjimui Lietuvoje.


Parašų: 3
Paramos: < 20 EUR

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos.

  • Autorius: Justas Karpavičius
  • Adresuota: Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija, Lietuvos Respublikos seimas, Lietuvos Respublikos prezidentas
  • Parašai renkami iki: 2024-05-17
  • Kategorija: Kita

Prisidėkite prie šios peticijos:

Pasirašyti Pasidalinti Paremti

Pasiekus 100 parašų ir 250 EUR paramos, peticija bus priimta administravimui VŠĮ Peticijos, skiriant 100% paramos šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas ir kt.). Nepasiekus šios ribos, parama bus skirta bendrai VŠĮ Peticijos veiklai.

Šiuo raštu, Mes, pasirašiusieji, reikalaujame stabdyti priverstinį senėjimo procesą Lietuvoje.

Su senėjimo procesu yra siejama begalė ligų ir negalavimų, tokių kaip: Širdies ir kraujagyslių ligos (Lietuvoje tiek vyrų, tiek moterų sergamumas ir mirtingumas nuo širdies ir kraujagyslių ligų yra vienas didžiausių Europoje), cukrinis diabetas, osteoporozė, cholesterolio kiekis. O ką bekalbėti apie tokias ligas kaip Alshaimerio liga, Parkinsono liga ar demecija.

Senėjimo proceso metu gyvasis kūnas (organoidas, ląstelė, audinys, organas, organų sistema – visas organizmas) keičia struktūrą, funkcines galimybes ir savybes, o senėjimo proceso paskutinė stadija – mirtis!!!

Taip pat mokslo yra įrodyta ir visa mokslinė benruomenė vienareikšmiškai pritaria, kad senėjimas yra negrįžtamas procesas, todėl nei vienam iš mūsų savo situacijos pagerinti nepavyks ir Mes reikalaujame tai stabdyti nedelsiant!

Farmacijos bei laidojimo paslaugų įmonės iš senėjimo proceso sukeltų ligų darosi milžiniškus pelnus, nors mes visviena senstame. Lobistų pagalba senėjimas yra normalizuotas visame pasaulyje!!! Kodėl savo senėjimo metu mes esame priversti vis didesnę dalį tiek savo, tiek valstybės lėšų skirti senėjimo proceso padariniams slopinti? O mirę turime vėl susimokėti, kad mus sudegintų arba užkastų ir net negalime pasirinkti sau patogios vietos, o turime tai daryti uždaruose mirusiujų getuose!

Senėjimo proceso sustabdymas taip pat atneštų daug naudo valstybei: daugėtų dirbančiųjų, daugėjant dirbačių žmonių populiacijai, Lietuvoje ženkliai didėtų ir gimstamumas. Taip pat sustabžius senėjimo procesą, labai ženkliai sumažėtų ir mirtingumas (suprantama kad jis visiškai neišnyktų dėl nelaimingų atsitikimų ar kitų su senėjimo procesu nesusijusių veiksnių), tačiau mirtys įvykuios dėl senėjimo proceso sukeltų padarinių šiuo metu sudaro didžiąją dalį visų mirusiųjų.

Todėl Mes, pasirašiusieji, kreipiamės į Lietuvos Respublikos Sveikatos apsuagos ministeriją, taip pat į mums visiems geriausia kas galėjo nutikti Lietuvos Respublikos Seimą, bei mūsų visų išrinktą, nuostabų ir nepakartojąmą bei patį grąžiausią pasaulyje Lietuvos Respublikos Prezidentą Gitaną Nausėdą stabdyti šį mirtį sėjantį procesą, nebepaklusti farmacijos bei laidojimo paslaugų įmonių lobistų reikalavimams, atsisukti į Lietuvos žmones ir užtikrinti tai, kas jiems yra būtina išgyvenimui - sustabdyti senėjimą!

Pasirašyti peticiją

Kiekvienas šiai peticijai paaukotas 1 EUR leidžia mums pasiekti apie 500 žmonių su peticijos žinute ir surinkti daugiau parašų. Paramą administruoja ne pelno siekianti organizacija VŠĮ "Peticijos". 100% paramos yra skiriama šios peticijos administravimui (teisinė konsultacija, viešinimas, agitacija, įforminimas, įteikimas adresatui, atsakymo paviešinimas).


      Jokios kitos informacijos nesiųsime
# Vardas Komentaras
1 Jovita
2023-10-22 / 12:30
PRITARIU!!!111!! Cia tikrai Lansbergiu klano planas visus mus nuvaryt į kapus kad negautume pencijos ismoku ĄĄ!!