344 PARAŠAI

Kategorija:
# Vardas Komentaras
31 Elena (Vilnius)
2025-05-10 / 12:46
32 Krystyna (Vilnius)
2025-05-10 / 11:43
33 Greta (Anykščiai)
2025-05-10 / 07:04
34 Evelina (Utena)
2025-05-10 / 06:20
As už!
35 Nijole
2025-05-10 / 01:43
Uz tai, kad maitinimo istaigose butu suzymeti alergenai
36 Auguste
2025-05-09 / 23:45
37 Modestas (Tauragė)
2025-05-09 / 22:58
38 Vilma
2025-05-09 / 22:57
39 Simona (Šiauliai)
2025-05-09 / 22:29
40 Audronė (Klaipėda)
2025-05-09 / 20:46
41 Rūta
2025-05-09 / 20:09
42 Margarita (Kaunas)
2025-05-09 / 19:50
43 Irmina (Vilnius)
2025-05-09 / 18:55
44 Eglė (Vilnius)
2025-05-09 / 18:47
45 Dovilė (Mažeikiai)
2025-05-09 / 18:08
46 Virginija (Klaipėda)
2025-05-09 / 17:11
47 Joginte
2025-05-09 / 17:03
48 Agnė
2025-05-09 / 16:45
Negalime laisvai maitintis viešose įstaigose.
49 Audra (Klaipėda)
2025-05-09 / 15:46
...
50 Paulina
2025-05-09 / 15:42
51 Karina
2025-05-09 / 15:42
52 Rasa (Vilnius)
2025-05-09 / 15:21
53 MARIJA
2025-05-09 / 15:16
54 Gabrielė
2025-05-09 / 14:42
Taip pat derėtų atkreipti dėmesį į pėdsakus, neretai patiekalai nėra pažymėti kaip turintys glitimo, tačiau dėl gamybos proceso, dėl kryžminės taršos virtuvėje, dėl neatkreipimo dėmesio į naudojamus produktus, kuriouose galimi pėdsakai (pvz. prieskoniai) jie nėra saugūs turintiems celiakiją.
55 Sandra (Kaunas)
2025-05-09 / 14:41
56 Deimantė
2025-05-09 / 14:31
57 Normantė (Vilnius)
2025-05-09 / 14:25
58 Raminta (Marijampolė)
2025-05-09 / 14:19
59 Inga
2025-05-09 / 14:16
60 Loreta
2025-05-09 / 14:13