344 PARAŠAI

Kategorija:
# Vardas Komentaras
91 Vilius (Kaunas)
2025-04-28 / 12:04
92 Vaida
2025-04-27 / 22:13
93 Nomeda
2025-04-27 / 17:05
94 Simona
2025-04-26 / 20:13
95 Urtė
2025-04-26 / 18:09
96 Monika
2025-04-26 / 17:09
97 Milda (Vilnius)
2025-04-26 / 09:43
Sergu celiakija, daug restoranų Vilniuje nežino, kas yra glitimas...
98 Marina (Druskininkai)
2025-04-26 / 08:37
99 Monika
2025-04-26 / 06:46
100 Gabija
2025-04-25 / 23:42
Daugeliui trūksta supratimo apie esamas alergijas. Pavyzdžiui, aš netoleruoju svogūnų – man išberia veidą ir pasidaro sunku kvėpuoti. Kiekvieną kartą prašau, kad jų nedėtų, bet vis tiek gaunu patiekalą su svogūnais, ir tenka nusivilti bei rankioti juos iš maisto.
101 Simona (Jonava)
2025-04-25 / 23:13
102 Edvinas (Kaunas)
2025-04-25 / 22:37
103 Enrika
2025-04-25 / 22:14
104 Marius (Vilnius)
2025-04-25 / 22:07
Darom!
105 Mindaugas
2025-04-25 / 22:06
106 Andrius (Vilnius)
2025-04-25 / 21:20
107 Skirmantė (Kaunas)
2025-04-25 / 17:56
Netoleruoju glitimo, labai retai surandu vietą pavalgyti, tad dažniausiai tenka gamintis pačiai o tam laiko neturiu...
108 Eglutė (Vilnius)
2025-04-24 / 22:04
109 Vaida (Vilnius)
2025-04-24 / 21:37
110 adrija
2025-04-24 / 17:00
111 Kornelijus (Klaipėda)
2025-04-24 / 16:41
Pritariu
112 Augustė (Klaipėda)
2025-04-24 / 16:41
113 Božena (Vilnius)
2025-04-24 / 14:40
114 Čebanauskienė
2025-04-24 / 13:23
115 Monika
2025-04-24 / 12:30
116 Audrius (Kaunas)
2025-04-24 / 08:47
117 Nijolė
2025-04-24 / 06:46
118 Jomantė
2025-04-24 / 00:03
- Sustiprinti kontrolę dėl alergenų žymėjimo prie kiekvieno patiekalo. - Įpareigoti viešojo maitinimo įstaigas pateikti aiškų, prieinamo formato (raštu ar skaitmeniniu būdu) alergenų sąrašą, kurį būtų galima pasiekti paprašius įstaigos darbuotojų arba jį pateikti meniu. - Numatyti atsakomybę už klaidingą ar nepateiktą informaciją, remiantis galiojančiais ES teisės aktais. - Skatinti švietimą ir mokymus maitinimo sektoriaus darbuotojams apie alergijų rimtumą.
119 Julija (Kaunas)
2025-04-23 / 23:51
120 Vaida (Kaunas)
2025-04-23 / 23:45