343 PARAŠAI

Kategorija:
# Vardas Komentaras
91 Vaida
2025-04-27 / 22:13
92 Nomeda
2025-04-27 / 17:05
93 Simona
2025-04-26 / 20:13
94 Urtė
2025-04-26 / 18:09
95 Monika
2025-04-26 / 17:09
96 Milda (Vilnius)
2025-04-26 / 09:43
Sergu celiakija, daug restoranų Vilniuje nežino, kas yra glitimas...
97 Marina (Druskininkai)
2025-04-26 / 08:37
98 Monika
2025-04-26 / 06:46
99 Gabija
2025-04-25 / 23:42
Daugeliui trūksta supratimo apie esamas alergijas. Pavyzdžiui, aš netoleruoju svogūnų – man išberia veidą ir pasidaro sunku kvėpuoti. Kiekvieną kartą prašau, kad jų nedėtų, bet vis tiek gaunu patiekalą su svogūnais, ir tenka nusivilti bei rankioti juos iš maisto.
100 Simona (Jonava)
2025-04-25 / 23:13
101 Edvinas (Kaunas)
2025-04-25 / 22:37
102 Enrika
2025-04-25 / 22:14
103 Marius (Vilnius)
2025-04-25 / 22:07
Darom!
104 Mindaugas
2025-04-25 / 22:06
105 Andrius (Vilnius)
2025-04-25 / 21:20
106 Skirmantė (Kaunas)
2025-04-25 / 17:56
Netoleruoju glitimo, labai retai surandu vietą pavalgyti, tad dažniausiai tenka gamintis pačiai o tam laiko neturiu...
107 Eglutė (Vilnius)
2025-04-24 / 22:04
108 Vaida (Vilnius)
2025-04-24 / 21:37
109 adrija
2025-04-24 / 17:00
110 Kornelijus (Klaipėda)
2025-04-24 / 16:41
Pritariu
111 Augustė (Klaipėda)
2025-04-24 / 16:41
112 Božena (Vilnius)
2025-04-24 / 14:40
113 Čebanauskienė
2025-04-24 / 13:23
114 Monika
2025-04-24 / 12:30
115 Audrius (Kaunas)
2025-04-24 / 08:47
116 Nijolė
2025-04-24 / 06:46
117 Jomantė
2025-04-24 / 00:03
- Sustiprinti kontrolę dėl alergenų žymėjimo prie kiekvieno patiekalo. - Įpareigoti viešojo maitinimo įstaigas pateikti aiškų, prieinamo formato (raštu ar skaitmeniniu būdu) alergenų sąrašą, kurį būtų galima pasiekti paprašius įstaigos darbuotojų arba jį pateikti meniu. - Numatyti atsakomybę už klaidingą ar nepateiktą informaciją, remiantis galiojančiais ES teisės aktais. - Skatinti švietimą ir mokymus maitinimo sektoriaus darbuotojams apie alergijų rimtumą.
118 Julija (Kaunas)
2025-04-23 / 23:51
119 Vaida (Kaunas)
2025-04-23 / 23:45
120 Ingrida (Šiauliai)
2025-04-23 / 23:29