344 PARAŠAI

Kategorija:
# Vardas Komentaras
1 Jolanta
2025-06-02 / 17:59
2 Kristina
2025-05-24 / 07:39
3 Karolina
2025-05-22 / 21:55
Truksta informacijos tiek patiems darbuotojams, kae nereiktu pasakot ir edukuot kas tas gliutenas ir pan.
4 Ernesta
2025-05-19 / 19:26
5 Irma (Vilnius)
2025-05-19 / 16:09
Sergu celiakija ir susiduriu su milžiniška bėda kavinėse. Paaiškinus situaciją kavinėje neatsiranda nei vieno produkto kurį galimą būtų valgyti.
6 Deimante
2025-05-18 / 17:38
7 Lina (Kaunas)
2025-05-18 / 06:45
8 Diana (Klaipėda)
2025-05-17 / 14:28
Privalau žinoti ką valgau
9 Skaistė (Vilnius)
2025-05-17 / 13:36
10 Kristina (Druskininkai)
2025-05-17 / 10:43
11 Rūta (Klaipėda)
2025-05-17 / 08:40
12 Regina (Vilnius)
2025-05-17 / 07:56
Trūksta informacijos apie alergenus patiekaluose
13 Artemij (Vilnius)
2025-05-17 / 07:20
14 Sabina (Vilnius)
2025-05-16 / 22:00
15 Indre (Gargždai)
2025-05-16 / 21:46
16 Janina
2025-05-16 / 21:35
17 Agnė
2025-05-16 / 21:26
18 Feliksas (Vilnius)
2025-05-16 / 20:57
19 Darius (Vilnius)
2025-05-16 / 20:49
20 Justina
2025-05-15 / 20:27
21 Audronė
2025-05-13 / 10:06
22 Erikas
2025-05-12 / 19:30
23 Darius
2025-05-12 / 01:11
Valgyklose, kavinese restaranouose truksta infomracijos apie alergenus patiekaluose
24 Aušra
2025-05-11 / 22:53
Sergu celiakija ir noriu saugiai skaniai pavalgyti ne tik namuose, bet ir kavinėse, restoranuose.
25 Simona (Kaunas)
2025-05-11 / 15:16
Būtina pateikti alergenų sąrašus
26 Raminta (Kėdainiai)
2025-05-10 / 22:01
27 Aistė (Kaunas)
2025-05-10 / 21:22
28 Vilija (Klaipėda)
2025-05-10 / 17:28
Pritariu reikalavimui
29 Vidas (Vilnius)
2025-05-10 / 14:34
30 Aurelija (Vilnius)
2025-05-10 / 14:32
Ingredientų skaidrumas būtų naudingas ne tik alergiškiems žmonėms. Taip būtų prisidedama prie visuomenės edukacijos, sveikesnio vartojimo.